Crisp burger restaurant på Vesterbro

Oplev byens bedste burger på Vesterbro hos Crisp

 Med vores fokus på kvalitet og smag, kan du få serveret en burger, som vil få dine smagsløg til at danse. Vi er stolte af at være kendt som byens bedste sted for burgerelskere.

BESØG OS PÅ Vestebro​

Er du på jagt efter den ultimative burger-oplevelse på Vesterbro? Så er Crisp stedet for dig!

Burgers, Wings and Nuggets.

Sæt tænderne i den saftigste burger hos Crisp

Hos Crisp på Vesterbro kan du sætte tænderne i en saftig burger, der vil få dig til at savle efter mere. Hver bid er en oplevelse i sig selv, og med vores saftige, crispy kylling,  økologiske Potato Bun og friske råvarer vil du hurtigt kunne smage kvaliteten. Vi har ovenikøbet tilføjet vores “secret ingredient” – nemlig vores helt egen krydderiblanding. 

Alt vores kød kommer fra danske landbrug, og det kan smages. Vi tør derfor godt love, at du får en smagsoplevelse ud over det sædvanlige hos os.

Crisp - Det nyeste skud på burger-stammen i København

Crisp er det nyeste skud på burger-stammen i København, og vi er her for at udfordre status quo. Vi mener, at en god burger skal smage fantastisk, og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores ingredienser.

Vores vision er at skabe en burger, der ikke bare mætter, men som også efterlader et indtryk. Hos Crisp er hver burger en oplevelse, fra den perfekt stegte kylling til den friske bolle og det håndlavede tilbehør. Kom forbi, og oplev, hvordan vi løfter burgeroplevelsen til et nyt niveau.

sprøde nuggets fra eatcrisp

Måske den bedste burger på Vesterbro?

Vores restaurant på Vesterbro er et hyggeligt spisested på Vesterbrogade. Her finder du et indendørs miljø med lange borde, der skaber en social og indbydende atmosfære. Det er det perfekte sted for både små og store grupper, der søger et sted at nyde god mad og hinandens selskab. 

 

Kom og oplev den afslappede stemning og nyd et måltid, der kombinerer lækker mad med Vesterbros pulserende byliv. Crisp er det ideelle valg til en pause i byens hjerte. Prøv også vores sprøde burgere på Nørrebro.

 

DEN ULTIMATIVE SMAGSOPLEVELSE - FRIED CHICKEN BURGER FRA CRISP

Hos Crisp på Vesterbro kan du opleve den ultimative smagsoplevelse med vores Fried Chicken Burger. Vi har brugt lang tid på at perfektionere vores opskrift, og det kan smages i hvert eneste bid. Vores Fried Chicken Burger er fyldt med saftig kylling, krydret med smagfulde krydderier og serveret med frisk salat og dressing.

 

Vores burgere er de ultimative people pleasers – perfekte til at spice enhver begivenhed op. Tænker du på at pifte din næste fest op med noget særligt? Tjek vores burger catering ud, og imponér dine gæster med noget udover det sædvanlige.

takeaway, crisp – de lækreste burgere på Vesterbro og Nørrebro

Spis en burger med god samvittighed

Sæt tænderne i en burger fra Crisp på Vesterbro, og gør det med god samvittighed. Her er kyllingen 100% dansk og er hverken tilsat vand eller antibiotika. Hos os handler det om ordentlige ingredienser, hvor kvalitet og dyrevelfærd går op i en højere enhed. 

 

Hvad så med vegetarerne?

Er du til det vegetariske køkken, så fortvivl ikke – hos Crisp har vi også lækre burgere til dig. Vi tilbyder nemlig vegetariske burgere med økologisk halloumi, så alle kan finde noget, der falder i deres smag. 

 

Vil du have en kødfri oplevelse – uden at gå ned på smag og kvalitet? Så er vores vegetarburgere helt perfekte. Vi lover, at de er lige så saftige og velsmagende som de klassiske chicken burgere.

 

Nyd den lækreste burger på Vesterbro hos crisp

Vi ved, hvad det kræver at lave den lækreste burger, og det kan du opleve hos Crisp på Vesterbro. Vores burgere er lavet med de bedste ingredienser og serveret med frisk tilbehør, så du kan få den bedste smagsoplevelse. 

 

Kom og besøg os på Vesterbro, og oplev byens sprødeste burger!