Foodtruck kødbyen

Lej en foodtruck til fest

Lej vores Crisp foodtruck til din næste fest eller event og overrask dine gæster med lækre burgere og kyllingenuggets. Vores erfarne team vil tage sig af menuen, så du kan nyde din fest i ro og mag, mens dine gæster bliver forkælet med juicy mad.

Foodtruck til større events og firmafester

Er du klar til at spice din næste fest eller firmaevent op med en sprød og unik madoplevelse? Så lej en foodtruck til fest hos Crisp og lad vores dygtige team sørge for lækre burgere og nuggets lavet af friske råvarer til dine gæster.

Vores foodtruck er det perfekte valg, når du skal mætte sultne munde, og give dine gæster noget helt særligt. Vi sammensætter den mest geniale menu med den bedste service, så du og dine gæster får den bedste oplevelse – nogensinde! Hos Crisp kan du regne med at få mad, der overstiger dine forventninger til traditionel catering. 

Kom et smut forbi for at smage vores burgere på Vesterbro eller på Nørrebro.

Foodtruck, crisp

Friske og sprøde kyllingeretter til din fest

Crisp bringer sprøde kyllingeretter til din fest! Du finder et udvalg hos os, som kan tilfredsstille enhver smag – uden at gå ned på kvaliteten. Selv hvis dine gæster ikke spiser kød, er der ingen grund til bekymring. 

 

Vi har også lækre, smagfulde vegetariske burgere på menuen. Vi sørger for, at ingen går sultne fra bordet – uanset hvad deres præferencer er. 

 

Vores foodtrucks er perfekte til både indendørs og udendørs arrangementer, og vores Crisp-team vil arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at dine gæster får en episk madoplevelse. Kontakt os i dag for mere information om vores tjenester, og få et uforpligtende tilbud på dit næste festmåltid.

BESTIL CRISP GO

Vi bringer det hele til dig. Alt det samme, dog uden bil. Året rundt

Vil du have utraditionel catering til din fest?

Hos Crisp tilbyder vi mere end bare traditionel catering. Vi bringer vores foodtruck til din fest og tilbyder en unik og episk madoplevelse.

 

Vi kan tilbyde alt fra byens bedste burgere til de sprødeste nuggets . Vores mad er altid lavet i god kvalitet og tilberedt på stedet af vores hamrende dygtige team. Vi er stolte af at kunne fortælle at vores kylling er 100% dansk fra Rokkedal. 

 

Hvis du er på udkig efter en fest, der vil sætte sig fast i hukommelsen på dine gæster, så tøv ikke med at kontakte os!

 

Vi kan hjælpe med at planlægge en madoplevelse, der vil tage din fest til det næste niveau. Så hvad venter du på? Lad os sørge for den perfekte fest! 

Saftige burgere, kyllingenuggets og mere!

Saftige burgere, sprøde kyllingenuggets og meget mere – hos Crisp finder du alt det, du behøver for at tilfredsstille dig og dine gæsters cravings efter lækker fastfood.

 

Vores menu byder på alt fra crispy chicken burgere med asiatisk slaw og kimchi mayo til halloumi burgere med vores Crisp sauce, alt sammen serveret med friske ingredienser og den helt rigtige krydring.


Hvis du elsker kylling, vil vores kyllingenuggets helt sikkert falde i din og dine gæsters smag – lige så sprøde og smagfulde som vores burgere.

 

Vores mad er lavet til at mætte og tilfredsstille, så du kan roligt læne dig tilbage og nyde din mad sammen med dine gæster .

Lej en foodtruck og giv dine gæster en sprød oplevelse

Hvem sagde, at mad ikke kan være et underholdende indslag til din næste fest? Med en Crisp foodtruck kan du leje et mobilt køkken bemandet af et all-star team, som serverer lækker mad på en sjov og anderledes måde. Vores mobile køkkener er udstyret med alt, hvad der skal til for at lave lækker mad på stedet. 

 

Kickstart din fest ved at skille dig ud fra mængden og give dine gæster en lækker aften med vores Crisp foodtruck. Det bedste er, at du ikke behøver at bekymre dig om noget – vi tager os af alt det praktiske, så du kan slappe af og nyde festen. Hvad venter du på? Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at give dine gæster en fest, de aldrig vil glemme! 

Lej en foodtruck – og giv dine gæster en sprød aften

Lej en foodtruck hos Crisp, og giv dine gæster en uforglemmelig aften.

 

Vores mobile køkkener er udstyret med et professionelt team, der vil levere en sprød oplevelse, som vil efterlade dine gæster med mundvand. Kontakt os i dag for mere information og lad os skabe en uforglemmelig oplevelse for dine gæster.

 

 

Crisp udlejer foodtrucks til fester på Sjælland. Med vores professionelle team og lækre mad kan vi skabe en uforglemmelig oplevelse for dine gæster. 

 

Kontakt os i dag for at leje en foodtruck og gøre dit arrangement til noget helt specielt.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder med dine behov og ønsker og vi vinder tilbage hurtigst muligt.

 

Praktisk information

Service fee på 4.500,-  inkl moms

Tillæg på 1.500,- inkl moms for natmad. 
Minimum 100 pax

(Ellers anbefaler vi Crisp Go, hvis i er under 100 pax)

Pakke 1:
Single Burgers
95 pr person

Pakke 2:
Burger, fries and dips
125,- pr person

Pakke 3:
Burgers, nuggets and dips
152,- pr person.