Frokost til virksomheder i København

Skal du forkæle kontoret med juicy og sprød frokost? Hos Crisp tilbyder vi frokost til virksomheder i København! Læs videre for at finde ud af mere om vores frokost og hvordan vores kylling kan gøre jeres frokostpauser til et højdepunkt på arbejdsdagen!

Saml kollegerne, og nyd en lækker frokost fra Crisp

Mangler din virksomhed inspiration til frokostpausen? Hos Crisp tilbyder vi frokost til små og store virksomheder i København. Vi har en bred vifte af muligheder til enhver smag og budget, og vores mad er ikke kun velsmagende, men også knasende sprød. 

 

Vores burgere findes som en crispy chicken udgave eller et vegetarisk alternativ med halloumi. Alt vores kylling er 100% dansk og uden tilsat vand eller antibiotika, så du kan nyde din crispy chicken med god samvittighed. 

 

Nyd jeres frokost som take away på kontoret, i parken eller et tredje sted. I kan bestille levering til virksomheden, så jeres favoritter ankommer lige til dørtrinnet. Skal Crisp være en fast del af jeres fredage på kontoret? intet problem. 

 

Vores brede udvalg af crispy chicken og vegetariske alternativer dækker netop jeres behov og ønsker, så I kan få den bedste frokostoplevelse på arbejdspladsen.

Firmafrokost crip

Crispy frokost i København

Hos Crisp tilbyder vi en sprød frokost til små som store virksomheder i København, der inkluderer alt, hvad I behøver for at få en vellykket pause midt på dagen. 

Vi serverer ikke kun vores juicy burgere, men også vores crispy nuggets og spicy wings. Alt dette akkompagneret af lækre hjemmelavede dips og saucer, som sætter prikken over i’et. Vi sørger for, at I får en frokost, der giver jer energi til resten af arbejdsdagen og som får jer til at længes efter mere.

Fik vi nævnt, at alle vores burgere findes i vegetariske udgaver? Og at vores Veggie Bites er vores vegetariske pendant til vores kyllingenuggets? Hvad end dine medarbejdere er til, så har vi noget til enhver smag! Uanset om I skulle være 5 eller 50 i virksomheden, så er Crisps frokost i København noget for jer! Kom forbi og smag vores burger på Nørrebro eller Vesterbro.

En god frokost skaber god stemning på kontoret

En lækker frokost kan gøre underværker for stemningen på arbejdspladsen – og lad os være ærlige, ingen hungrer efter en hjemmesmurt klapsammen-mad. 

Hos Crisp sørger vi for at give dig og din virksomhed en frokostoplevelse, der løfter jeres humør og får jeres munde til at længes efter mere! Vi tilbyder sprød frokost til små og store virksomheder, så uanset om I er en lille opstartsvirksomhed eller en stor etableret virksomhed, så er vi klar til at imponere jer.

Prøv en af vores juicy burgere, der alle er med Økologisk potato bun, som får jeres munde til at løbe i vand:

  • Crispy chicken filet med salat, tomat og vores hemmelige Crisp sauce
  • Crispy chicken filet med asiatisk slaw og kimchi mayo
  • Crispy chicken file med spicy salsa, salad, pickles og spicy mayo

Og glem nu ikke, at alle vores burgere også kommer i en vegetarisk version! Vi stræber efter at lave mad, som vil få dig og dine kollegaer til at smile – og måske endda glemme, at det er en arbejdsdag. Så hvorfor ikke samle jer omkring en lækker frokost fra Crisp?

Burgere til virksomheds frokost fra crisp

Vil du leje en foodtruck til din firmafest?

Er der en firmafest i sigte på kontoret, men du er stadig på udkig efter noget, der kan imponere dine kollegaer? 

 

Lad Crisp hjælpe dig med at skabe en uforglemmelig og unik oplevelse! Vi tilbyder ikke kun lækker frokost, men også leje af foodtruck, så vi kan servere vores lækre mad direkte til jer. Vores menu med juicy burgere og crispy nuggets vil helt sikkert imponere alle, og vores vegetariske alternativer vil sørge for, at ingen går sultne fra festen.

 

Vores burgere og nuggets er af kreative og spændende kreationer, og vil helt sikkert få dine kolleger til at smile. Vi vil sørge for, at du og dine gæster får en uforglemmelig festoplevelse med god mad og god stemning.

Så hvorfor vente? Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud.

 

Vores cateringtjenester starter allerede ved 2.000 kr., og vi giver særlige rabataftaler til virksomheder, så du kan få den bedste festoplevelse uden at tømme din tegnebog. Vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre din næste firmafest til en succes!

Bestil en sprød frokost, der vækker begejstring

Hvad enten du ønsker en frokost i København til din virksomhed eller bare leder efter en lækker burger, er Crisp det perfekte valg!

 

Vi tilbyder et bredt udvalg af sprød kylling og vegetariske alternativer netop til dig og din virksomhed, der vil imponere dine kolleger og give dem den bedste frokost i København. I kan bestille catering fra 2.000 kr. og vi giver mulighed for særlige rabataftaler til virksomheder.

 

Så tøv ikke længere! Besøg vores hjemmeside eller kontakt os i dag for at få et skræddersyet tilbud og en crispy frokost til din virksomhed, eller kom hen og nyd vores Crisp burgere på en af vores restauranter.

Få et frokost tilbud

Udfyld formularen herunder med dine behov og ønsker og vi vinder tilbage hurtigst muligt.