CRISP GO CATERING

Er du på udkig efter en unik catering-oplevelse, som vil give dine gæster noget at tale om? Så er vores CRISP GO koncept det helt rette valg. Vi medbringer de sprøde favoritter, som du kender fra vores menukort – og sørger for, at din fest bliver lidt ud over det sædvanlige. Imens kan du nyde din fest med dine gæster – helt uden at røre en finger.

CRISP GO: EN CATERING OPLEVELSE UD OVER DET SÆDVANLIGE

Med CRISP GO vil din begivenhed blive ekstra sprød! Med os tager vi nemlig vores signatur fried chicken og vegetariske, sprøde alternativer, der med sikkerhed vil bringe masser af glæde blandt dine gæster.  

 

Med CRISP GO bringer vi de sprøde oplevelser direkte til din fest, vores medarbejdere er med dig hele vejen, de laver maden på lokationen så i altid har en kontaktperson. Uanset om I er 30 eller 100 personer, eller om du afholder en privat sammenkomst, et firmaarrangement eller en større begivenhed, står vi klar til at levere og servere en smagfuld og sprød madoplevelse.

CRISP GO KLASSIKERE: UIMODSTÅELIGE BURGERE

Vores menu er fyldt med favoritter for enhver smag – også når CRISP GO kommer til dig. Derfor serverer vi naturligvis vores velkendte fried chicken burgere, der er smurt med vanedannende saucer og serveret i en lækker, luftig potatobun. Til vegetarerne tilbyder vi et vegetarisk – og mindst lige så lækkert og sprødt alternativ. Således er alle dine gæster garanteret en smagsoplevelse i særklasse.

 

Har du særlige ønsker, sammensætter vi altid menuen så den passer nøjagtigt til dit arrangement og dine behov. På den måde kan vi sikre, at du og dine gæster får den sprødeste madoplevelse.

VEGETARISKE VALG MED CRISP GO

Dine vegetariske gæster er i gode hænder med CRISP GO. Vi har nøje udviklet vores vegetariske menu for at sikre, at den lever op til samme høje standard som vores andre retter.

 

Vores halloumi-burgere er et must-try, rig på smag og lige så knasende som vores fried chicken.

Burgere til virksomheds frokost fra crisp

BESTIL CRISP GO TIL DIN BEGIVENHED

Er du klar til en sprød catering-oplevelse som ingen anden? Bestil CRISP GO i dag og oplev forskellen.

 

Med alt nødvendigt udstyr og et passioneret team ved hånden, er din begivenhed sikret en uforglemmelig madoplevelse – selvfølgelig helt uden, at du skal røre en finger selv. Kontakt os i dag og lad os krydre din næste fest!

Få tilbud på Crisp GO

Udfyld formularen herunder med dine behov og ønsker og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 

Praktisk information

Service fee på 4.500,-  inkl moms

Tillæg på 1.500,- inkl moms for natmad. 

 

Pakke 1: 
Single Burgers
95 pr person

Pakke 2: 
Burger, fries and dips
125,- pr person

Pakke 3:
Burgers, nuggets and dips
152,- pr person.