Crisp burger restaurant på Nørrebro

Crisp – BURGER PÅ NØRREBRO

Er du på jagt efter den bedste fried chicken burger på Nørrebro – måske i hele København?
Så behøver du ikke lede længere end Crisp.Vores restaurant på Nørrebro serverer den saftigste, sprødeste og mest lækre burger, som vil tage din smagsoplevelse til nye højder.

Besøg os på nørrebro

Er du på jagt efter den bedste fried chicken burger i København? Så behøver du ikke lede længere end Crisp.

 

Vores restaurant på Nørrebro serverer den saftigste, sprødeste og mest lækre burger, som vil tage din smagsoplevelse til nye højder.

Burger Vesterbro og Nørrebro, lavet af 100% dansk kylling!

Få Københavns bedste Fried Chicken Burger på Crisp Nørrebro

På Nørrebro finder du vores fremragende fried chicken burger, som har vundet hjerterne på madanmelderernes lister over byens bedste burgere. Forestil dig sprød, saftig kylling omsluttet af en lækker økologisk Potato Bun, friske toppings og smagfuld Crisp sauce – alt sammen kombineret med vores hemmelige krydderiblanding. 

 

Bare tanken kan få mundvandet til at løbe, og vi lover, at smagsoplevelsen giver samme resultat. Vi bruger kun de bedste råvarer, og alt vores kylling er 100% dansk. Samtidig marinerer, panerer og friterer vi selv alt kylling, så du får den bedste smagsoplevelse. Så glem alt om kedelige, standard burgere. Vi har nemlig skruet helt op for både smag og kvalitet.

Byens hyggeligste burgerrestaurant på Nørrebro

Vores restaurant på Nørrebro tilbyder mere end bare lækre burgere. Det er et hyggeligt mødested, hvor du kan nyde din burger i godt selskab. Vores indendørsområder og charmerende udendørsområde, placeret i det skønne område nær Søerne, skaber de perfekte rammer for en afslappet oplevelse.

 

Uanset om du skal have en hyggelig aften med venner eller er på udkig efter et lækkert frokostmåltid, er Crisp Nørrebro stedet. Du kan også sætte tænderne i Crisps burgere på Vesterbro, hvor du finder vores anden restaurant.

Sprøde nugget ogs burgers hos Crisp på Nørrebro
Københavns bedste fried chicken burger på Crisp Nørrebro

Crisp Konceptet – En nytænkning af burger i København

Vi er stolte af at være en del af burger-scenen i København og bidrage til en nytænkning af burger-konceptet. Vores menu er sammensat med fokus på kvalitet, bæredygtighed og smagsoplevelser, og vi tror på, at det er den rette opskrift på succes.

 

Hos Crisp kan du opleve en nytænkende smagsoplevelse. Vi tør at tænke anderledes og udforske nye smagskombinationer, og det afspejler sig i vores menu. Vi lægger stolthed i at sammensætte vores ingredienser på den mest delikate og interessante måde, som vil få dine smagsløg til at synge.

Crisp skaber den perfekte fried chicken burger

Vi har skabt vores fried chicken burger med en passion for god mad og de bedste ingredienser. Vores krydderiblanding er hemmelig, men vi kan afsløre, at den er baseret på en blanding af forskellige krydderier, som giver vores kylling en unik smag og sprødhed.

 

Alt sammen er med til at skabe den perfekte fried chicken, som vil give dig en fantastisk smagsoplevelse. Vil du servere vores burgere til dit næste arrangement? Så prøv vores burger catering, og imponér dine gæster.

Burger Nørrebro
Crisp – burger på Nørrebro

Nyd en burger på nørrebro med god samvittighed

Hos Crisp kan du nyde din burger med god samvittighed. Vores kylling er 100% dansk og er både fri for tilsat vand og antibiotika. Vi tror på ærlig mad, hvor kvalitet og dyrevelfærd går hånd i hånd. Det gælder også vores sprøde wings og nuggets. 

 

For os er det ikke kun smagen, der tæller – det er hele historien bag hver bid. Derfor er alle vores ingredienser nøje udvalgte, og det vil du opleve, når du sætter tænderne i en af vores burgere på Nørrebro.

Spiser du vegetarisk?

Foretrækker du at spise vegetarisk, skal du ikke snydes for vores lækre burgere. Vores burgere laves også i vegetariske udgaver med økologisk halloumi, så alle vores kunder kan blive mætte og tilfredse. 

 

De vegetariske burgere er et hit for alle, der ønsker en pause fra kød men ikke vil gå på kompromis med smag og kvalitet. Vi lover, at vores vegetarburgere er mindst lige så juicy som vores chicken burgere. På vores restaurant på Nørrebro er der noget for alle i selskabet.

Her kan du får vegetariske burgere på Nørrebro

Fried chicken Nørrebro – bestil hos os

Så hvis du vil opleve byens bedste fried chicken burger, skal du besøge os på Nørrebro. Vores restaurant har en afslappet og hyggelig stemning, og vores mad er noget ud over det sædvanlige.