Burger Vesterbro og Nørrebro, lavet af 100% dansk kylling!

Frokost take away i København

Er du sulten og trænger til en sprød frokost på farten? Så er Crisp stedet! Men vi er nødt til at vide: hvad er din yndlingsret? Vores burgere, wings eller nuggets? Du kan få det hele som take away og nyde det, hvor du vil – på kontoret, i parken, eller et tredje sted.

Forkæl dine smagsløg med en himmelsk frokostoplevelse

Er du klar til en bid af himlen? Hos Crisp kan du få en frokost take away, der forkæler dine smagsløg med en sprød og saftig frokostoplevelse. Vi har alt det, du har brug for – fra vores lækre burgere og saftige nuggets til krydrede wings – alt sammen lavet af 100% dansk kylling.


Hvis du troede, at vores crispy kylling var det eneste, vi havde at byde på, så tager du fejl! Vi har også alle vores burgere tilgængelige i en vegetarisk udgave, som smager mindst lige så godt som vores sprøde kyllingeburgere! Tjek vores menu, og vælg lige den burger du har lyst til at sætte tænderne i.

Burgers, Wings and Nuggets.

Takeaway med god samvittighed

Hos Crisp går vi all-in på ansvarlig madlavning, fordi vi ved, at det handler om mere end bare at stoppe lækker mad i munden. Vi vil have, at du kan nyde vores sprøde take away i København med en god følelse i maven.

 

Vores Crisp-team går aldrig på kompromis med vores standarder, og hver eneste bid du tager af vores menu er proppet med kærlighed og omhu for detaljerne. Så hvorfor ikke tage dine smagsløg med på et sprødt eventyr med vores take away, som efterlader dig både mæt og glad – både i maven og i sjælen.

Vil du servere Crisp til dit næste arrangement?

Er du klar til at imponere dine gæster med den ultimative madoplevelse? Hos Crisp tilbyder vi catering til både små og store arrangementer – fra intime fødselsdagsfester til bragende firmafester. 

Vi har et bredt udvalg af lækre burgere, nuggets og drikkevarer, så du kan finde det perfekte udvalg til netop dit arrangement.

Men vi tilbyder meget mere end klassisk catering – vi tilbyder også catering med et twist. Du kan leje vores Crisp foodtruck og slå benene væk under dine gæster. Vores foodtruck er udstyret med alt det nødvendige udstyr til at tilberede vores lækre og sprøde retter, og vores menu byder på et bredt udvalg af crispy kylling og vegetariske alternativer til at imødekomme dig og dine gæsters behov og ønsker. 

Du skal kun sørge for, at du har mindst 100 munde at mætte for at kunne bestille vores Crisp foodtruck, mens vi sørger for resten! Hvorfor vente?

 Lad os hjælpe dig med at sammensætte den perfekte menu og give dine gæster en madoplevelse, de vil huske i lang tid fremover. Kontakt os i dag, og lad os tage dit arrangement til det næste niveau!

Oplev byens bedste burger på Vesterbro hos Crisp

Nyd din frokost i restauranten, derhjemme eller på kontoret

Hos Crisp kan du selv vælge, hvordan du vil nyde din frokost take away i København. Nyd vores burger på Nørrebro i vores cozy restaurant, eller tag den med ned til søerne, og nyd den sammen med den københavnske stemning.

 

Hvis du i stedet befinder dig i nærheden af Vesterbro, kan du nyde vores burger på Vesterbro ved en af vores langborde, som kun er et stenkast væk fra Københavns hyggeligste gade Værnedamsvej. Hvis du ikke har tid til at besøge vores restaurant, kan du også få din Crisp-mad leveret direkte til din dør, så du kan nyde den i ro og mag på kontoret eller derhjemme.

 

Vi vil gerne give dig en fleksibel og sprød oplevelse, så du kan nyde vores Crisp-menu, uanset hvor i København du befinder dig. Bestil vores frokost take away i København i dag! 

Få en sprød frokost take away i København

Er du sulten efter en lækker frokost, men vil ikke gå glip af den københavnske vibe? Så er Crisp stedet for dig!

 

Vi er kendt for vores saftige burgere, krydrede wings og sprøde nuggets – alt sammen lavet af høj kvalitet og 100% dansk kylling. Og det bedste af det hele?

 

Du kan tage det hele med dig! På kontoret, i Nørrebroparken, til familien – du bestemmer!  

 

Tag en bid af vores crispy chicken burger med asiatisk slaw og kimchi mayo. Eller prøv vores højtbelagte Crisp Dog toppet med parmesan, trøffelmayo og purløg. Hvad end du vælger at bestille som din frokost take away fra Crisp, vil du komme på et eventyr fyldt med smag og sprødhed.

 

Hvorfor vente? Stik hovedet forbi, os eller bestil din frokost online, og få en crispy oplevelse, der vil efterlade dig med en god vibe! 

Her kan du får vegetariske burgere på Nørrebro